Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Thursday, 29 March 2012

JANGAN MARAH HASSAN JATI LAGI, LOGO NYA DIILHAMKAN DARI SURAH AR-RAHMAN!

Ini kenyataan dari blog jati pasai logo demer.
Komer tengok ler sendiri, ader ke seghoper nebula?

INI GAMBOR BUNGA ROS. ADER SEGHOPER LOGO JATI TAK?
LOGO LUCIUS PUN ILHAM DARI NEBULA JUGAK KE?
Komer tengok dan nilaikan sendiri.

2 comments:

  1. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Minta jasa baik pihak Tuan untuk linkkan blog JOURNEYMAN http://journeyisman.blogspot.com/ dalam SENARAI 'BLOG PILIHAN' milik Tuan agar maklumat dan info2 Politik dapat kita kongsi bersama.

    Akhir Kalam, semoga penulisan anda dapat memberi inspirasi buat pembaca lebih matang dalam menentukan masa depan politik Negara, Insyaallah.


    Blog anda juga telah saya senaraikan antara blog menarik yang WAJIB dikunjungi pembaca di blog saya. Sekian. TERIMA KASIH



    "Paparan Info Politik menjangkaui sempadan ideologi."


    http://journeyisman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hasan phd teruskanle koje takde faedah mike tu.....

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.