Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Sunday, 30 April 2017

WIRID TERBAHARU SEORANG PESURUHJAYA PAS

Setelah selesai ikrar Jahanam PAN, maka bermulalah wirid pesuruhjaya PAS ini. Begitulah wajah pemimpin PAS kini.






Ini pula komen ustaz Amanah:


Siapa yang mempamerkan akhlak yang lebih baik? Anda fikir sendiri.

SEKIAN.

15 comments:

  1. Simpati sungguh saya melihat gelagat pemimpin PAS. Ya, Allah, tunjukilah jalan yang benar kepada mereka. Hentikanlah lidah mereka daripada menggetarkan ungkapan yang tidak elok. Jadikanlah mereka umat Islam yang menghargai kasih sayang. Amin.

    ReplyDelete
  2. Pan Malaysian Islamic Party

    Jahanam PAN

    ReplyDelete
  3. perak + kedah = bergabung = meletup (ribut)...

    doa diorang dah dimakbulkan...kun fayakun katanya nak menjahanamkan PAN-Malaysian Islamic Party...

    itu ujian bukan Allah bayar cash...yang Allah bayar cash tu banjir kat penang je...kalau kelantan banjir pun ujian juga...

    sukati lu la waluan sekelian nak tafsir macam mana...kalau akal dah bagi pemimpin henyak, semua pemimpin kata korang ikut...

    ReplyDelete
  4. Rupa2nya PAN yg sudah jelas nyata membawa lari kerusi PAS masih menyangka PAS akan lupa akan pengkhianatan tersebut.. dasar pengkhianat memang layak dijahanamkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAS pengkhianat agama Allah, berpeluk2 dengan syiah laknatullah pembunuh dan perogol umat Islam Syria, bersekongkol dengan perompak wang rakyat membiaya filem lucah The Wolf of the Wall Street.

      Apa salahnya mengkhianati pengkhianat agama Allah???

      Dia doa jahanam bagai, dia sendiri yang kena!!!

      Dia panggil Dapigs, Allah sendiri buka hati dia pakai nama "PIGS" (Pas+Ikatan=Gagasan Sejahtera)!!!

      Allah dah tunjuk tanda2 kemurkaannya, walaun masih nak berlagak???

      Berlagak jangan sampai tunjuk diri sendiri bodoh!!!

      Delete
  5. Assalamualaikum Yong

    The curse that spelled by the bogus ulama, was returned to themselves just after a couple of days later and they deserved to accept it. As Sudin in Pendekar Do Re Mi ever said, patches patches camel dung.

    ReplyDelete
  6. salam

    Beginilah jadinya,bila anggapan: pas adalah agama,agama adalah pas.Nabi s.a.w,tidak pernah tarbiah sahabat2nya berakhlak seperti di atas.

    Akhlak minima:Memaafkan orang lain,walaupun seteru.
    Akhlak Maxima:Mendoakan kebaikka seteru,orang2 yg pernah menginiayai kita.

    Syabas PAN,walaupun dihina,surat(terkena ribut) mat sabu,kepada pas,adalah contoh terbaik untuk kita ikuti.

    wallah'ualam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak cukup dgn fitnah 90 juta kini nak fitnah PAS = agama pula.. mana buktinya?

      Kalau saya kata PAN barua DAP nak tak saya sertakan bukti2?

      Delete
    2. Tukar topik pulak. Nak pusing-pusing cerita konon. Tak boleh jawab pusing cerita kona sana-sini hahaha.

      Cerita di atas belum habis lagi lah!!!

      Kalau saya kata Hadi barua Syiah kafir laknatullah pembunuh dan perogol umat Islam nak tak saya sertakan bukti???

      Memang walaun mana ada disipin ilmu membabi buta tak ikut akal!!!

      Tak boleh berhujah tukar pulak cerita PAN barua DAP hahahah!!!

      Dulu kata DAPigs sekarang diri sendiri terkena PIGS (PAS+Ikatan = Gagasan Sejahtera) apa cerita???

      Masih nak reka-reka cerita lagi???

      Delete
    3. kalau sudah mengkafirkan orang,bukan buktinya ka?Tolong tanya kak wan,nak kena tanam kat jirat cina.Kamu nak bohong siapa,jika nama sebenarpun tak berani nak tunjuk,,hit and run!!what do u expect???

      Delete
    4. tambahan:
      Apa makna P.A.S.Mknanya.Parti islam samalaysia.

      Bukankah Islam itu Agama,bukan bukti lagi?Allah turunkan agama tak asociatekan/sekutukan dgn mahkluknya(POLITIK).TEtAPI ALLAH TETAPKAN
      melalui perintah dan pertunjuknya.

      Jika kita ikut perintahnya,tapi cara sendiri dgn menyekutukannya melalui poltik,apa hukumnya?allah amat sayang pada manusia,lalu diberi pertunjuk melalui cara/iqtibak rasulallah seperti diamalkan oleh sahabat-sahabat,bukan memandai-mandai cara politik.
      Allah menciptakan manusia melalui zatnya,dijadikan khalifah di muka bumi ini.Khalifah disini bukan kekuasaan Sahaja,TETAPI Manusia untuk memimpin dirinya,memiMpin "pancainderanya"kakitangannya,akalnya.UNTUK KEBAIKKAN yg diredhai allah.
      Bila agama didalam politk,takdapat tidak kekotoran dunia masuk dalam diri,sebab politik itu buatan manusia mesti ada kesilapan,SEBAB ITULAH ALLAH BERI PERTUNJUK MELALUI RASULNYA,allah tak mahu kerosakkan berlaku.ALLAH MAHA MENGETAHUI,manusia yg diciptakan nya.

      Tentang PAN,barua Dap,Nak tanya sikit kat tuan,di Selangor tu,bukankah PAS,barua DAP dan PKR??

      pARTI POLITIK BUKANlah AGAMA,IANYA HANYALAH KEPERLUAN MANUSIA,seperti mendapat kuasa dunia, keinderaan,kerja,makan/minum,berkahwin dan lain-lain,"keperluan hidup"BUKAN MATALAMAT hidup kita. Matalamat kita ialah "sempurnaka agama"untuk dapat keredhaan ALLAH/
      wallah'ualam.

      Delete
  7. Bahasa yang baik mencerminkan akhlak yg mulia..

    ReplyDelete
  8. Biadap kurang ajar xda ilmu suka menghukum itu la pas

    ReplyDelete
  9. Akhlaq yg paling baik skrg ialah akhlaq yg ditunkukkn oleh mr presideng dan levai-levai cap bulan.
    Kata2 dan ucapan jijik drp mereka, dah jd kebiasaan...mencerminkn akhlaq ikutan para walaun.
    Dulu pengkhianat, barua dan akhir ini, ANAK BUTIR TAIK!!
    Kohong sungguh mulut mr presideng dan itu lah contoh terbaik yg diikuti para walaun.
    Bila Mr presideng bermulut kohong, yang di bawah pun menjadikannya wirid!!!

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.