Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Sunday, 29 January 2012

JALAN2 HUJUNG MINGGU: MAAF KERETA DAH PENUH

Masa baru ia hebat le: Gambor hiasan jer
Dalam sebuah bandar kecil seorang polis muda menahan sebuah kereta buruk yang dipandu perlahan. Terperanjat polis muda itu kerana pemandu kereta dengan selamba enggan berhenti. Polis muda itu dapat melihat pemandunya seorang tua. Oleh kerana itu dia biarkan saja kereta itu pergi. Sejam kemudian kereta itu kembali. Polis muda itu terus menahan kereta tersebut. Mahu pulak kereta tu berhenti.

Polis Muda: Tadi saya tahan kenapa tak berhenti?

Pemandu: Maaf encik. Tadi kereta penuh.

Polis Muda: (Dalam hati) Teksi sapu ropernya. Bingai!

Citer adik yang bagi. Tak tahu dapat kat mana.

1 comment:

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.