Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Friday, 24 February 2012

IBRAHIM ALI BUAT LAWAK: CINCIN RM24JUTA SEBESAR TEMBIKAI CINA! (VIDEO)

Terus terang Yong tak pernah tengok cincin 30 karat bernilai bernilai RM24 juta, atau USD24 juta (Tak tahu yang mana satu betoi). Mungkin Ibrahim Ali dah pernah tengok, sebab tu dia kata cincin tu sebesar tembikai cina (mentimun cina)! Jari sapa boleh pakai kalau sebesar itu? Hahaha.

Dalam kajian Yong, cincin 30 karat beratnya lebih kurang 6 gram sahaja. Tapi kot letak kat jari berat juga. Bagi komer yang nak tengok besor mana cincin 30 karat tuh, di sini Yong kongsi video dari CBS. Kot tak dapat tengok sini komer boleh pergi sini.

Lepeh tengok, tolong jangan le gelakkan Ibrahim Ali pulok. Kesian dia. Dia bukan reti nak bezakan yang mana kaca, dan yang mana berlian!

No comments:

Post a Comment

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.