Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Tuesday, 28 February 2012

SIAPA YANG CERDIK TAK BOLEH DIIKUT, BODOH TAK BOLEH DIAJOR?

Tak mengaku pukoi kepala orang
Ini kes nak pukoi pompuan pulok
Cerita sepenuhnya baca kat sini dan sini. Kat sini pun ader.

Entah aper demer dapat, Lynas disokong bagai setengah giler
Lynas pulok, kata demer cukai selama 12 tahun bawok balik Australia ler
12 tahun tu orang Kuantan dapat pencemaran ajer
Pemuda umno otak sempoi letak kat kepala lutut jer
Nak pikior jauh2 memang tak mampu demer!

1 comment:

  1. Salam sahabat blogger,
    just nak mohon jasa baik tuan linkkan blog saya kerana blog saya sudah bertukar link dari bagindareformasi kepada erapasca
    link baru [www.erapasca.com]
    mohon update yer..
    terima kasih kita teruskan perjuangan PAS ganti UMNO!!

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.