Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Tuesday, 14 August 2012

BERSIH HARAM, UNDI DAP HARAM, UNDI MCA HALAL, TARIAN GELEK PUN HALAL?

Janji Bersih dirancang pada petang 30 Ogos 2012. Tokeh ikan bakar mengugut hendak mengganggu majlis orang yang mahkamah kata halal. Apa hukumnya tok mufti?

KENAPA TOKEH IKAN BAKAR TAKUT SISTEM PILIHANRAYA YANG TELUS?

Majlis fatwa kata perhimpunan BERSIH haram. Kenyataan berbelit Mashitah tentang BERSIH di sini. Mahkamah Tinggi pulak kata tak haram (di sini).

Apa nak kita harapkan dari seorang penyokong JATI yang kagum dengan logo JATI? 

LOGO INI DIILHAMKAN DARI SURAH "AR-RAHMAN" HMM...

DI PERAK ISLAM, MELAYU DAN RAJA DIMARTABATKAN, HUH?  (LINK BERKAITAN DI SINI)

Rencana berkaitan pengharaman mufti tentang mengundi DAP di sini. Undi MCA tak boleh difatwakan haram sebab MCA membantu meningkatkan ekonomi negara. Kahkahkah!

MCA GEMBIRA KERANA BOLEH TERUS MENYESATKAN UMAT ISLAM

Malaysia sebuah "negara Islam" yang memiliki "hub hiburan." Sebab tu k-pop dan kelab malam dibiarkan sahaja. Restoran mamak pun boleh beroperasi sampai pagi. Remaja arwah Amirulrasyid mati ditembak jam 2.00 pagi ketika pulang dari restoran yang dibuka sampai pagi! Semua orang tahu kes ini. Tapi restoran tetap DIBENARKAN beroperasi sampai pagi! 

Kenapa? Kerana yang mati bukan ahli KIMMA? Kenapa remaja dibiarkan khayal dengan hiburan? Adakah kerana ibu-bapa juga syok dengan hiburan?
SORRY TAKDE LER YONG NAK LETAK GAMBOR PENARI GELEK KAT BLOG INI! (CERITA DI SINI)

2 comments:

 1. DeeDee Yong...

  Hahahahaharam.....

  C++
  CipanTapirTenuk.Blogspot

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salam

   Orang kampung Yong kata, mufti ni elok pencen jer. Bukan Yong cakap. Orang kampung yang cakap. Orang kampung pun baca berita Internet jugak.

   Delete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.