Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Monday, 1 October 2012

RUPA-RUPANYA IMAM KHALIFAH AGUNG SRI TRI BUANA GANGGA SIMANJAKINI CHULA SAKTI INI TAKUT MASUK GELANGGANG! KAH KAH KAH!

IMAM KHALIFAH?

Ingat lagi tak?

Ingat? Baguus kalau ingat. Tapi rasanya MP BN lupa. Demer lupa bos demer ialah Imam Khalifah Agung Seni Silat Pusaka Gayong Malaysia.

Bukan Yong yang kata. Tapi Berita Harian yang sebut:

HEBATNYA PIEM 1MALAYSIA!

Rugi betul persatuan silat ini. Penat lelah komer buat upacara belum habih lagi "Imam Khalifah" komer dan panglima kanannya udah tunjuk sifat semulajadi demer - Takut masuk gelanggang berhadapan dengan pasukan Pakatan Rakyat yang takde apa-apa gelaran dari persatuan seni silat, tekwando, wushu, ultramama etc. etc. pun!

IMAM KHALIFAH TAKUTKAN ANWAR IBRAHIM?

Yang dok tercongok buat riuh di gelanggang hanya tukang bawa gendang perang sahaja!

Baca kisah seterusnya di sini atau di sini

13 comments:

  1. Akum Yong

    Bukan ke mana. Dia masuk gua teruskan pertapaanlah tu. Masih tak mantap ilmu untuk bertarung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Mountdweller

      Kesian! Cobaan!

      Delete
  2. Salam Yong,
    Nak tumpang gelak sama lar... kahkahkah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Shalehudin

      Aper makne gelaran tu erk? Habis sebut terus semput.

      Delete
  3. DeeDee Yong...

    Dier tak jumpa "suit" Ultraman dier yang backup... suit yang ader bateri lampu dier dah kiok.. pasai tue la dier tabranie... hahaha

    C++
    CipanTapirTenuk.Blogspot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam C++

      Adui! Pinjam ler dari bik mamma...

      Delete
  4. Replies
    1. Salam Merahdanbiru

      Memang mengecewakan. Apa lagi yang nak dibanggakan?

      Delete
  5. Replies
    1. Correction!!! Dia tak pernah sekalipun Relevan!

      Delete
    2. Salam Makaroni

      Sian gak kat penyokong amporno ni. Imam Khalifah takut turun pertahan bajet yang kununnya terbaik di di abad ini. Kah kah kah.

      Delete
  6. yg sebenornye yong udah silap pahaman. Debat2 ni bukan budaya deme. yg pandai deme2 buat ghoti canai betinae je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Mangchikla

      Ater, kot jadi MP tapi takut debat apekehe? Bukanke debat tu ciri-ciri parlimen? Isy! Isy! Isy! Yong bukan MP pun tau.

      Delete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.