KEKAWAN

KUALA LUMPUR

KUALA LUMPUR
JOM TENGOK WAYANG
Ini rumah Yong. Rumah Yong adalah catatan peribadi episod perjalanan hidup Yong. Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham. Rumah ini tiada juadah dan hiburan sedap-sedap. Hanya ada emosi disangga pemikiran. Kalau tak suka, tak payah singgah.

Sunday, 6 January 2013

FUYOOH!!! WE LOVE PM CLUB FACEBOOK TELAH MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT DALAM MASA YANG SINGKAT!!!

Akibat tohmahan pembangkang, anak muda berbondong-bondong "mencintai piem. Komer tak percaya? Nah, Yong letak bukti printscreen facebook tu. Siap dengan gambor duta demer yang glamer sekali. Kihkihkih.

NAMPAK TAK ANGKA DALAM KOTAK MERAH?

Facebook ini diterbitkan dalam bulan Julai 2012, berdasarkan gambar-gambar dan postings. Ia juga diupdate, juga berdasarkan gambar-gambar dan postings.

Masa pun berlalu...
PRU13 semakin hampir...

Mana dia ahli ameno yang kononnya ada hampir 3 juta tu? Tolong le. Kesian piem komer. Kenapa tak sokong facebook ni? Kenapa tak klik likes? Komer tak cukup cinta PM ke?

Kat bawah ni Yong printscreen satu posting menarik komen pengunjung We Love PM Club:


Ameno dan BN masih dalam "the state of denial" dan tak faham-faham lagi. Aduhai...

ANAK MUDA YANG MASIH DUDUK ATAS PAGAR, APA LAGI YANG DITUNGGU?


JOM UBAH!

TOLAK UMNO. TOLAK BN





6 comments:

  1. besau malunya Yong buat mcam ni.. wakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam GeloraHatiMuda

      Inile akibat takde fisabilillah. No money no work. Tak sedor atau tak mahu sedor?

      Delete
  2. DeeDee Yong...

    Kalu takder saper nak sokong PM... takper la.. cukup la gua sokong PM nih... gua sokong Najib Razak.... hahaha...

    Sebab... Muhyiddin Yassin lagi teruk dari Najib Razak ... masa jadi MB jer pon dah jual tanah Johor kepada Singapura... hahaha... nih kalu dapat jadi PM Malaysia... maybe seluruh Johor dier jual kot... hahaha...

    Hidup PM... Hidup Najib.... hahahaha

    C++
    CipanTapirTenuk.Blogspot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam C++

      Sebab tu BN patut ditendang keluar. Kita sudah tiada masa. Huh... bunyi macam lagu Warisan pulok.

      Kerajaan baru. Tenaga baru. Idea baru.

      Hidup PM? No thank you.

      Delete
  3. Salam kak Yong... howdy?

    Kalu ikut kontek wala' kat ketua (negara & all sorts) kita mmg kena (baca: wajib) taat, ikut cakap ketua kita..iaitu PM & all his men.

    TAPI ni Naji* ni tak gentlemen - alas almost all PMs were the same - dia PM Malaysia maka mesti tunjuk apa buat dia, cakap dia mewakili hanya 1 entiti iaitu all Malaysians. Bukan cakap ikut nada BN, Umno.

    So, nak jd PM kita semua patutnya dia & Menteri-2 dia tak payah la ungkit, ugut apa dia atau kerajaan pimpinan BN dulu & kini buat untuk negara, untuk rakyat kita. Buat sakit hati orang yg tak menyokong parti dia. That's we call injustise, diskriminasi, pilih bulu blah blah blah.. rubbish, untterly unethical ..thats after all are their jobs to do so.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam hanz

      Inilah yang dikatakan syok sendiri at a grand scale. Malaysia ni semua nak grand. Majlis tunang anak kena grand. Himpuna sejuta belia pun nak grand bawa k-pop.

      Nak buat bnguanan warisan 100 tingkat - juga grand.

      Jadi, cari duta We love PM pun kena pelajar yang dapat banyak "A" SPM. kan grand?

      Kesian budak tu...wajah tak cantik semakin tak cantik kerana tak mahu tutup aurat.

      Delete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.