Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Wednesday, 21 August 2013

AKHIRNYA DAPAT JUGA KHAIRY JAMALUDDIN JADI HERO

Setelah gempaq 1Malaysia dengan dasar baru graduan yang ingkar membayar pinjaman PTPTN bakal disenarai dalam CCRIS, segala kegemparan itu tak menjadi.

Mungkin ini adalah dasar yang paling pendik usianya dalam kehidupan Idris Jusuh. Wakaka. 

Idris Jusuh yang pandai itu akhirnya kalah dengan budak-budak.

Khairy Jamaluddin jadi hero.Yong dah seronok sangat dengan dasar ini. Hahaha...Bukan apa. Yong tahu dasar ini pasti tak popular. Ia akan menyebabkan ramai anak muda yang baru nak bermesra-mesra dengan BN dan UMNO berpaling tadah...

Andai BN teruskan dasar ini...Bayangkan kalau terjadi PRK sekarang?

Rugilah Idris Jusuh. Dia gagal "impress" Najib untuk cari duit dengan cara memaksa graduan mengikat perut dan bergolok gadai untuk membayar pinjaman PTPTN demi mengelak diri dari tersenarai dalam CCRIS.

Lepas ni apa lagi cara BN nak cari duit?

Batalkan lesen 1.7 juta pemandu yang gagal bayar saman?

Teruskan usahamu menindas rakyat marhein wahai BN! Biar kami melihat rupa sebenar jahanammu, di sebalik topeng infaqmu.

No comments:

Post a Comment

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.