Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Monday, 10 February 2014

SIAPA KETAQ LUTUT ANWAR IBRAHIM TANDING PRESIDEN PKR?

Pelik betui bunyinya tajuk berita Malaysiakini. Ada pulak katanya Anwar Ibrahim akan bertanding Presiden PKR. Wan Azizah akan meletak jawatan untuk jaga keluarga. 

Hmm...kalau disebut dia nak tanding Presiden PKR, maknanya ada ler sesiapa nanti yang akan cabar? Atau...saja-saja sebut dia nak tanding sebab nak tengok siapa berani mencabarnya? Huh?

Yong cadang Azmin Ali! Ada berani?

MALAYSIAKINI

Pada pandangan Yong dia duduk jadi Presiden PKR ni cuma formaliti jer...Selama ini dia lebih macam Presiden dari Ketua Umum. 

Dalam PKR, Anwar Ibrahim ini macam gula. Tak kira dia Ketua Umum atau Presiden. Ramainya semut yang dok keliling. Ada semut hitam, ada semut merah. Ada gigit menggigit sebab nak jadi semut yang paling dekat. 

Ada yang sampai sanggup bakar gambar bendera Jepun.

SELAMAT BERTANDING DATUK SERI. IT IS HIGH TIME YOU TAKE OVER.

Agak-agak siapa yang ketaq lutut Anwar  Ibrahim jadi Presiden PKR?

JAWAPAN:

a. Pemimpin dan ahli UMNO
b. Beberapa Pemimpin PKR
c. Beberapa Pemimpin PAS

TIADA JAWAPAN BETUL ATAU SALAH.

2 comments:

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.