Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Sunday, 8 March 2015

VIDEO ASAL BANNER "UNDUR ROSMAH" (TANPA EDIT MAKHLUK PEROSAK)

Kalau dalam The Malaysian Insider itu ada makhluk perosak, portal berita itu kena buang makhluk itu sebelum ia melakukan banyak lagi kerosakan.Gambar edit dan komen Yong boleh diakses di sini.

Tak mengapa kalau Tuan Ibrahim Tuan Man tak mahu sokong himpunan #KITA LAWAN. Yang penting kita tahu keadilan itu hak rakyat yang perlu diperjuangkan. Ia tidak datang dengan berkompromi dengan puak yang menyebabkan ketidak-adilan. Jauh sekali bergabung dengan puak yang selama berpuluh tahun menzalimi rakyat jelata.

Himpunan itu suram, kata pemberita. Mungkin pemberita ini ada takrifnya sendiri mengenai perkata "suram" itu yang berbeza dengan pengetahuan umum.

No comments:

Post a Comment

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.