Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Saturday, 10 March 2012

SBPA YANG MEMALUKAN: DALANG PATUT LETAK JAWATAN!

PENGGUBAL SBPA
Yong ulang sekali lagi. 

Mereka yang terlibat menggubal Skim Bangang Perkhidmatan Awam (SBPA) patut letak jawatan. Mereka ini terdiri daripada pegawai2 JUSA yang telah berangan2 nak dapat RM10,000 duit pencen! Ya, inilah hakikat disebalik skim yang bangang ini.

SBPA direkacipta dalam gelap, tanpa merujuk kepada yang arif. Pengawai JUSA yang dah pencen sudahpun menerima tambahan duit pencen mereka. Ada yang dapat tambahan pencen sebanyak RM2,000 sebulan. Duit ini mesti dikembalikan kepada Negara! Tak kira anda dah belanja atau belum, duit ini bukan milik anda! Pegawai yang bertindak meluluskan duit pencen tersebut tanpa kelulusan kabinet patut diambil tindakan!

Jangan ingat rakyat buta dan bodoh!

No comments:

Post a Comment

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.