Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Tuesday, 29 May 2012

DUA NEGERI YANG BERBEZA

Buka internet pagi ni Yong jumpa keadaan dua negari yang berbeza. Satu CEOnya Cina kafir. Satu lagi Melayu Islam. Dua gambar berikut menceritakan segalanya:

 KEJADIAN BERLAKU DI NEGERI PEMERINTAH PARTI ANTI ISLAM
Nak tahu apa ni baca le kat blog sini. 1Malaysia kata pemimpin ni anti Islam! Keadaan aman dan tenang. Koh Su Koon ada buat begini?


NEGERI YANG PEMERINTAHNYA MELAYU JATI
Ini pulak cerita dari negeri yang kuat Melayunya. Almaklum, konon parti Melayu lahir di sini! Cerita lanjut baca di blog sini. Ada kelompok yang nak memperkasakan amuk! Amat memalukan.


AMK KENA PAKAI BAJU NI
Nampaknya perangai ganas ni takkan selesai selagi penguatkuasa buat bodoh je. Ramai dah yang dicederakan penguatkuasa kerana pergi mendengar ceramah dan berdemo. Ramai juga yang cedera kerana nahas peringatan Allah kerana pergi program BN yang porno. Jadi komer nilai sendiri ler. Siapa yang ganas, siapa yang aman?

No comments:

Post a Comment

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.