Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Monday, 29 October 2012

APA STORY LAMAN WEB PEKIDA NIH? UDAH DIRASUK SYAITAN?

INI BLOG PEKIDA KE?

Cer story sikit apa dah jadi dengan laman web "pendakwah Islam" nih? Kenapa keluar benda nih? Sudah kena godam ke? Atau Blog Pekida memang macam ni?

Kot tak cayer, komer masuk blog demer. Klik R & D. Komer akan dapat blog games ini. Aduhai....!

YA. INI BLOG PEKIDA

Yong takde ler gemor tengok bebenda gini. Kerojer godam-godam ni not my cup of coffee.

Yong tetap berpendirian dalam Pekida tu ada ahli yang baik dan ada yang jahat. Tetapi matlamat tetap tidak menghalalkan cara. 

Hormatilah hak demokrasi masing-masing.

Jika komer hormat hak orang lain, maka orang lain juga akan hormat hak anda!

Jangan jadi seperti perokok yang mahu kita hormati haknya untuk membakar wang dan meracun dirinya sendiri, tetapi enggan menghormati hak orang lain (termasuk tersayang) yang wajar mendapat udara yang sihat.

Bab Laman web ni bila nak perbetulkan supaya selari dengan makna asal Pekida?

4 comments:

 1. Tu nama nya pandai tak boleh di ikut,bangang tak boleh di ajar.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Slam Rahmat

   Kesian pulak Yong. Sebab Yong kenal beberapa orang ahli Pekida yang ikhlas, tetapi terlampau lurus dan tak sedar diri di manipulasi.

   Delete
 2. pekieda tunggu patwa dari alamak chua toilet

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salam opisboi

   Heheheh...Bila nak sampai patwa tu?

   Delete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.