Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Tuesday, 2 July 2013

INI PONDAN INDON. KAH KAH KAH!


Meh kita tengok keseluruhan promosi ini:

INDON MARI - MALAYSIA JANGAN IMPOT!

Benda ini halal atau haram Yong tak tahu.

HAHAHA - YUSUF KALLA SUKA TAK BENDA INI?
JANGAN MARE...

4 comments:

 1. DeeDee Yong...

  Hahahaha.... terbaek.... PONDAN ..... hahahaha

  C++
  CipanTapirTenuk.Blogspot

  ReplyDelete
 2. Salam C++

  Bangsa katanya sama. Bahasa tak sama! Hahaha...

  ReplyDelete
 3. kalau kerajaan mmengasingkan serta memisah islam dari pentadbiran inilah hasilnya.halal atau haram tak ada bezanya,huruf pun bermula dari "H' jugak.inilah dia yang dikatakan islam lima waktu tuntutan islam yang lain dikatakan tak relevan,tak boleh dilaksanakan.orang islam yang macam ni patut sesangatlah dia diberitahu kalau tak mau islam gi dudok negara yang sekata dengan jiwa kamu.pondan dengan jantan nampaknya macam sekapal tapi tak serupa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salam maw

   Kat Jakarta restoran jual babi duduk setempat dengan jual bakso. Tak tahu halal atau haram.

   Delete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.