Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Wednesday, 2 April 2014

MAHKAMAH US MACAM TAHU SAJA PESAWAT MH370 TIDAK TERHEMPAS DI LAUTAN HINDI SELATAN

Mula-mula kita dengar baik-baik apa kata PM 1Malaysia. Apa maksudnya penerbangan MH370 berakhir di Lautan Hindi?

Huhuhu...sedih weh!

 

Ini pulak antara beberapa akhbar yang bakal kena saman kerajaan kerana buat laporan tak sama dengan kenyataan PM 1Malaysia:
Kalau komer perasan, Yong langsung tak bekap story bab pesawat yang dikatakan berakhir di Lautan Hindi ini. Sebabnya Yong langsung tak percaya pesawat itu jatuh di Lautan Hindi. Seperti yang Yong catatkan sebelum ini, apa yang ditemui hanyalah sampah sarap.

Nampaknya hakim kat US pun berpendapat sama dengan Yong. Walaupun pandangan hakim ini baik buat MAS dan Boeing, ia menguatkan lagi elemen kecelaruan kenyataan PM 1Malaysia:

KENYATAAN BERLAPIS YANG MEMBAWA MAKSUD TAK PERCAYA

Mat Salleh ini pulak kata bangkai pesawat mungkin takkan ditemui. Sebabnya tak tahu jatuh kat mana. Ia bergantung kepada aspek kelajuan pesawat itu terbang..bla..bla..bla...

CAKAP BERBELIT-BELIT

Cakap saja kamu tak percaya pesawat itu jatuh di Lautan Hindi Selatan, senang.

Sekarang, duit pembayar cukai digunakan untuk mencari benda yang tidak ada. Waris diberi harapan palsu.

3 comments:

 1. A'kum Yong

  Dia orang memang dah tahu sebab.....

  ReplyDelete
 2. Terkenang pula pd siri drama TV 70an kalau tak silap iaitu, 'Voyage to the bottom of the sea', jika diulangsiar tentu seronok menontonnya.

  ReplyDelete
 3. Ini isu national..yg benar akan terungkap.kotak hitam harus di cari.inshallah akan jumpa..baru tahu cerita sebenarnya...ingat kata2 pm singapura org melayu masih belum di percayai.kaki belot.psai apa....wangggggg.

  ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.