Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Thursday, 21 January 2016

ALAHAI!! RUPANYA KENA KELENTONG KA...

Belum sempat tempoh bertenang habis, sudah ada yang u-turn.

SINAR HARIAN

Ketua Wanita Umno Kedah, Datuk Maznah Hamid yang juga tokey syarikat security terbesar di Malaysia Securiforce, mengaku dia hanya dijemput hadir satu taklimat tertutup bersama kepimpinan. Dia takde kaitan dengan usaha menuntut Mukhriz letak jawatan MB. 

Bekas Menteri Penerangan, Zainudin Maidin pula terang-terang mendakwa PM 1Malaysia adalah dalang di sebalik usaha menyingkirkan Mukhriz Mahathir sebagai menteri besar Kedah. Bacalah kenyataannya di Malaysiakini

ALAHAI....!

Kalau usahawan hebat macam Datuk Maznah itu pun boleh kena kelentong si Ahmad Bashah, inikan pula ahli JKK Kampung Ulu Lubuk Mentimun! Itu belum lagi minah senget, mat rempit, lebai kelabu asap dan sebagainya...

Weh! Jangan salah faham. Yong bukan sokong Mukhriz. Jauh sekali menyokong Chedet. Depa ni kalau tak bergelumang dalam "tong taik" UMNO, tak jadi jutawan!

Bab tong taik ni ADUN PAS Kedah kena ingat baik-baik ya pesanan pemimpin PAS Pusat!

FACEBOOK IAS

Kalau kamu fikir dalam politik tiada kawan dan tiada musuh, kamu silap. Golongan yang bersekongkol dengan puak yang menzalimi rakyat marhein tetap musuh - tak kira walaupun kamu 50 kali pergi umrah, janggut sampai ke dada, jubah menyapu tanah dan serban sebesar raga ayam.

Yang turun naik kelab malam tak payah ceritalah.

Hidup mesti bijak. 

No comments:

Post a Comment

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.