Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Saturday, 10 September 2016

RAKYAT MACAM INI YANG PATUT DAPAT MEDAL (VIDEO)

Semoga AllAH SWT sentiasa memberkati Mohd Nazli Mohd Idris! Ayuh! ramai-ramai kita doakan mudah-mudahan dia segera sembuh.

 

Kisahnya boleh dibaca di HARIAN METRO.

Apabila membaca kisah Mohd Nazli, hampir menitis air mata Yong kerana terharu dengan kejujurannya.

Rakyat seperti inilah yang patut mendapat penghargaan. Bukan orang yang mengamalkan rasuah dan politik wang macam ini:

MALAYSIAKINI

Bukan Yong kata. Rais Yatim yang kata.

Tetapi apa yang dapat kita harapkan? Ada pemimpin pembangkang yang lebih mesra UMNO/BN daripada parti dalam gabungan pembangkang sendiri.

1 comment:

  1. Assalammualaikum Yong,

    Macam mana mereka(Jenis Lebai Serban Longgar) tak mesra UMNO/BN kerana salah seorang telah mendapat dedak, (mengikut laporan Sarawak Report) dan seorang lagi dah "DI KURNIAKAN" satu projek di Bangsar, (Mengikut apa yanmg di perkata kan oleh "TUKAR TIUB". Bila habuan dunia telah mempu mengaburi mata-mata mereka maka parti yang di sanjung sebelum ini boleh pergi jahanam. Yang pelik nya mengapa masih ada yang setia dengan parti tersebut!!!

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.