Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Wednesday, 11 January 2012

AWAS PELIWAT BERSIRI! (18sx)

1 Malaysia sudah gawat. 
Seantero dunia dah kena liwat. 
Putih, kuning, koko dan hitam pekat
Semua bontot dah tak selamat
Jantan2 yang perasan comel, awek2 yang perasan cowoknyer comel, baik cepat tempah benda macam dalam gambor ni. Komer cari yang dibuat dari besi dan pasang kunci sekali. Kat mana nak tempah? Tanyalah blogger2 pencacai umnporno. Tentu demer tahu sebab demer sangat prihatin tentang kerosakan moral kan? Kan? Ataupun cari kat kedai 1Malaysia. Takpun tanya kat mamak Restoren yang buka 24 jam.
PERLINDUNGAN BONTOT
Kalau tak dapat juga minta nasihat Zulkulim. Dia kan pakar DNA, pakar agama Islam, pakar nilai moral, bla...bla...blaa. Atau tanya Ezam. Dia kan tahu banyak rahsia yang disimpan dalam kotaknya? Boleh tak tanya pompuan yang baru dapat selindang gayung tu? Mungkin dia boleh kongsi maklumat. Kan dia masih "virgin"? Jangan pulak tanya Hassan Ali dengan Nasharuddin Mat Isa. Demer tu pejuang Islam tulin! Ulama! Jadi benda2 gini demer tak reti. 

Demikian pesanan si keldai. Yong cuma sampaikan je. Itupun kot komer nak percaya citer si keldai nih.

2 comments:

  1. Salam Yong,

    Bior betoi ada cawat utk deme nih! Kelakaw!

    ReplyDelete
  2. Moh Kembara, Ader! Untuk orang ader. Untuk haiwan pun ader. Untuk yang sekerat orang sekerat haiwan pun ader. hahaha. Memang kelakaw!

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.