Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Monday, 1 April 2013

RUPANYA DATO' SERI YANG BARU KENA TAHAN INI JUGA SEORANG DOKTOR.Ini sijil pengiktirafan Dato Seri Dr - dari Association of Academic Doctor of Malaysia. Image ini dari fesbuknya. Dey, ini bukan Malaysia Medical Association (MMA).

Carian di Internet tidak menemukan apa-apa. Dato' Seri ini juga tak letak Dr depan namanya.

Datuk Seri atau Dato' Seri pun entah yang mana betui.

Konfius!

Mengikut nombor siri, ini sijil yang ke 52. Agaknya sebelum ini sudah ada 51 orang mendapat pengiktirafan Dr dari persatuan ini?

Persatuan biasanya sebuah NGO
NGO boleh bagi anugerah Dr? 
Takkan Kerajaan pun tak tahu?
Tolong sesiapa beri pencerahan sedikit.

Dr Satim Diman dari universiti mana pulok?

1Malayisa! Macam-macam ada!

Are you ready for BN????????????
NOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! !!!!!!!
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Are you ready for PR????????????
YEEEEESSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!

N3 Yong terdahulu bab gang Datuk (Dato') Seri nak belasah Tian Chua, baca di sini.

JOM UBAH!
TOLAK UMNO
TOLAK BN

1 comment:

  1. salam kak

    mmg pon sbb tu najib kata Malaysia the land of endless possibilities, mcm2 ada, SPM 3A boleh buat degree, yg 10A tak dapat masuk sbb cina, baru turun sampan dah dapat bumiputra, CGPA mcm gampang dapat keja gomen, yang skor tak dapat sbb bukan Melayu, mcm2 ada ikikiki

    KLIK CUEPACS mahu lebih banyak hutang

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.