Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Wednesday, 18 December 2013

UCAPAN TERIMA KASIH KEPADA PM, BN DAN PENGUNDI-PENGUNDI BN

Jom naikkan kain rentang ucapan terima kasih kepada kerajaan 1Malaysia kerana telah mendahulukan rakyat dalam kenaikan harga barangan dan perkhidmatan:

 

Di atas adalah contoh-contoh kain rentang yang boleh dibuat sepanjang tahun sehingga PRU14!

1 comment:

  1. Salam Kak Yong.

    InsyaAllah deme paham dah kenapa perlu kita "bising" hal ni. Majoriti warga akan terkesan bebanan kos saraan kian mencanak. Termasuk (baca: terrasuk) sekali pengundi BN hari tu...hehe

    Kalau yang tak paham paham jugak, deme yang tegar, taksub tu akan terus berdalih, "Habih semua benda nak harga, apa nak bising, gi naik besikal ler".... hehe... see that? Susah kita nak lawan "stupidity + arrogance + ignorance" ni !

    Tak dapat xplen, kita sabo aje ler + teruskan doakan orang camni boleh berubah (dapat pencerahan minda + hidayah).

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.