Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Sunday, 5 January 2014

DR MAHATHIR MENYESAL MENYOKONG NAJIB (VIDEO PENGAKUANNYA)

Ini baru kes nasi sudah menjadi bubur. 
Bila dia turun, Pak Lah menyerlah. 
Bila Pak Lah turun, Najib merudum. 
Nak kata apa? 
Mengapa Pak Lah kena penyakit tidur memanjang?
Ini satu persoalan yang semua orang heran.
Saksikanlah sendiri hasil percaturan Mahathir.
Sesal dahulu pendapatan...
Oh...sudah lupa?


5 comments:

 1. X pe melayu mudah lupa che det....sudah le duduk diam..mkn pencen 2

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salam Kang kong

   Takdenya orang tua ni nak duduk diam2. Selagi anaknya tak jadi Menteri Federal...

   Delete
 2. TDM sebenarnya bukanlah dlm kategori 'sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna' tu, tetapi lebih kpd hanya dan asyik menuding kesalahan/kelemahan orang lain. Padahal semua kekecamukan yg berlaku ini adalah berpunca oleh dirinya sendiri. Dia masih lagi memiliki sifat ego yg amat kental dlm jiwanya dan cuba memesongkan hakikat sejarah, iaitu UMNO telah diporakperandakan oleh dirinya sendiri, untuk kepentingan peribadi dan keturunannya semata-mata. Tanpa pernah ada rasa bersalah pula tu, jadi nak sesalkan apa. Inilah individu yg mempelopori ungkapan "Perjuangan yg belum selesai" satu ketika dulu. Penentangannya sangat jelas kpd golongan bangsawan contohnya TAR dan TRH, Raja2 dan islam, ada sesiapa boleh nafi? Hakikat tetap hakikat, ia akan tersingkap juga akhirnya.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salam ahmad salleh

   Dia tak rasa bersalah, cuma sesal jer...Sesal kerana dirinya dan anaknya dipinggirkan. Sesal kerana silap dalam pencaturan politik. Sesal kerana perbuatannya dahulu terkena pada diri dan keturunannya. Sesal tanpa rasa bersalah, boleh?

   Delete
 3. Kepada setia usaha UMNO Datuk Seri Tengku Adnan bin Tengku Mansor, Datuk Seri Ong Ka Chuan, Presiden MIC Datuk Seri G. Palanivel, Presiden PPP Dr. Kanagaratnam Pillai dan pemimpin-pemimpin komponen BN,

  Demi kepentingan Negara kami YIP KUM FOOK (Ketua MCA GOMBAK) NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR JALAN 53, DESA JAYA KEPONG 52100, KL Ketua Pemuda MCA Gombak YIP JIUN HANN, No. Suite 3.43, Kompleks Desa, Jalan Kepong,, 52100, Kuala Lumpur. Jayanti B. Balaguru (Pengurusi parti gerakan Segambot) dan Ooi Ah Bah (Chia Ooi Sun & Co.) Advocates & Solicitors No. 48-1, 1st Floor Jalan Brunei Utara off Changkat Thambi Dollah, Pudu, KL.

  Dengan segala hormatnya disini, harap semua pemimpin-pemimpin parti komponen BN sebulat suara menjemput bekas perdana menteri Dr. Mahathir bin Mohamad Ke Putra Jaya menolong kerajaan mentadbir Negara mencapai kejayaan lebih cemerlang

  Kami yakin berkeliber dan pengalaman bekas Perdana Menteri Dr. Mahathir bolih melindungi kedaulatan dan mengekalkan keamanan Negara. Harap Dr. Mahathir bin Mohamad jangan mengecewakan Rakyat Malaysia

  Sekian dimaklum,

  Terima Kasih

  ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.