Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Sunday, 16 March 2014

VIDEO FUTURE MUSIC FESTIVAL ASIA DI BUKIT JALIL, PATUTLE ADA YANG OVERDOSE DADAH!!

IBU-BAPA, AWASI ANAK KOMER!




Inikah budaya pertahan Kalimah Allah????

Wahai umat Islam, sama-samalah kita nilai sesuaikah budaya berparty seperti ini bagi bangsa Malaysia pada masa hadapan?

Apa yang dilakukan oleh remaja Malaysia berpesta di dalam gelap?

Adakah kita akan terus menerus menganjur pesta muzik yang mengkhayalkan dan melekakan generasi akan datang seperti ini?

Astagfirullah!




5 comments:

  1. Siapakah yang menjadi penganjur konsert ini? Sipakah yang meluluskan konsert ini? Orang islam patut cari mereka mereka ini sampai lubang cacing, Merteka ini ejen yahudi, bakar atau tanam hidup hidup, mereka nilah yang merosakan anak anak orang islam yang jahil, mereka ini akan terus mereka reka dan menganjur macam pesta lagi kerana orang islam sudah tidak sensitif.

    ReplyDelete
  2. kesian kat perkasa, isma, kayu jati, pekida asyik jadi kude vtunggangan ameno

    ReplyDelete
  3. Melayu dgn hedonisme, di manakah garis pemisahnya? Pihak berkuasa pun suka dgn hedonisme ini. Jangan lupa mereka pernah jemput K-Pop yg menguntungkan, menurut kata Saberi Chik.

    ReplyDelete
  4. banteras konsert yahudi di malaysia!

    ReplyDelete
  5. macam mana nak banteras benda setan ni kalau sentiasa dok undi UMNO BN>>>

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.