Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Wednesday, 9 March 2016

APA YANG MUKHRIZ MELALUT LAGI PASAL RM2.6 BILION NI? (VIDEO)

Mukhriz ni macam tak faham-faham. Kan AG kata takde kes? Patutnya Mukhriz bantah dengan duduk jer. Takdele kena buang kerja.

Komer buka le sendiri video dan dengor apa ngomelan Mukhriz:

video

Untuk bersikap adil kepada team Chedet, Yong siarkan video ini. Tapi dalam bentuk MP4 (bukan Youtube). Bukan apa, Youtube ni orang senang block. Tapi kalau slow sangat, buka le Youtube. Kot-kot ada.

Tetapi, selagi pembebasan Anwar Ibrahim tidak dimasukkan ke dalam Deklarasi Rakyat, Yong isytihar diri berkecuali saja.

Gajah sama gajah berperang, pelanduk mati di tengah-tengah.

Sah pelanduk tu tak cerdik. Yong takknak jadi pelanduk itu.

1 comment:

  1. Ate? Dah tutup buku le kes 2.6b ni?
    AG dah kira soalan matematik yg baru ni ke?

    A dapat 2.6b. Dia belanja PRU 13 1.5b. Berapa dia antor balik dekat Tok Arab.
    AG jawab 2.3b. Betul ke tu?
    Taknak suruh AG suruh SPRM buka buku balik?

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.