KEKAWAN

KUALA LUMPUR

KUALA LUMPUR
JOM TENGOK WAYANG
Ini rumah Yong. Rumah Yong adalah catatan peribadi episod perjalanan hidup Yong. Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham. Rumah ini tiada juadah dan hiburan sedap-sedap. Hanya ada emosi disangga pemikiran. Kalau tak suka, tak payah singgah.

Tuesday, 25 December 2012

GAMBOR CANDID ISTERI DS NIZAR YANG CUN-MELECUN

DATIN SERI FATIMAH TAAT

Cer komer banding wajah Datin Seri Fatimah Taat dengan si rambut kembang tu. Mana yang lebih berseri?

Bukan senang nak dapat gambor beliau close-up. Timakasih Bad @ Pasir Salak. Walaupun diambil dengan menggunakan kamera tak berkuasa tinggi, Yong tetap abadikan gambor beliau kat blog Yong. Komer yang rambut kembang jangan jeles! 

YANG INI BUKAN RAMBUT KEMBANG TAPI SARANG BURUNG TEMPUA.  TAK BOLEH GUNA BUAT SANGGUL (WALAUPUN SERUPA) SEBAB MENYIMPANNYA SALAH KATA PERHILITAN.

Fesyen rambut sarang burung tempua popular di kalangan isteri pemimpin yang mendakwa mengamalkan prinsip maqasid syariah.

7 comments:

  1. woi kene pelempang nizar baru hang tau... wkakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam GeloraHatiMuda

      Lepeh ni kot tertembung awek dalam gambor tu, jangan nak gate kenyit mate.

      Delete
  2. A'kum Yong

    Aduiii..... berdengungnya telinga. Ketukan yang cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam moundweller

      Burung tempua lebih dulu pandai buat fesyen ini! Kihkihkih!

      Delete
  3. Mike ni Yong....
    Aje gemor!
    kakaka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Libang Libu

      Ater, tak ke iya?

      hehehe...Yong memang gemor nyakat!

      Delete
  4. Hebat mike,weh., boleh buat cerite ,temanpun tak boleh buat cerita.

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.