Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Sunday, 26 July 2015

GEMPAR! SEMUA AHLI JAWATANKUASA DHPP PERAK LETAK JAWATAN (VIDEO) - UPDATE

Seperti yang diwar-warkan sebelum ini.


Akhirnya AJK DHPP seluruh PERAk letak jawatan.


Sebenarnya tak gempar pun!

PAS kan parti untuk geng ustaz saja. 

Ahli PAS yang bukan ustaz, atau ustaz tetapi tak sampai ke tahap dewa yang tidak boleh dikritik pun demer tak mau. Inikan pula penyokong bukan Islam yang menempel saja. 

PAS boleh bergerak dengan cemerlang bersendirian.Rupanya mamat di atas yang kalah dalam pemilihan DHPP (tanpa Chai) yang lepas. Yang menang ini, gambar di bawah:

DHPP TAK SIOR MENYOKONG PEMIMPIN PELABEL

Yong tak sior menyokong ulama segera, termasuk yang pencen kerja kastam kemudian terus jadi PJ PAS.

4 comments:

 1. Salam:Terima kasih berita terbaru DHPP Perak.
  PAS dah kuat,boleh berdiri atas kaki sendiri,GHB belum lahir lagi masih berada dalam kandungan,ramai sedang menunggu kelahiran bayi baru,insyallah GHB akan pergi lebih jauh,biarlah PAS dgn kesombongannya masih lagi tidah mahu muhasabah diri dan memperbaiki diri.

  Wassalam.

  ReplyDelete
 2. Teruklah nanti peminpin DHPP perak kena hukum oleh haron ,kerana langgar baiah .dan makan gaji haram ,nanti hadi menangis mengenangakn kawan2 bangsa lain cabut lari sebelum kapal tenggelam.

  ReplyDelete
 3. Slmt tinggal..masuk dap ka tu? Smg karier g18 terkubur setelah keluar dr pas..pastu blh msk dap.

  ReplyDelete
 4. Insya Allah walaupun kami bukan pemimpin G18,hanya penyokong kecil namun kami tetap akan menyokong GHB.

  ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.