Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Thursday, 4 February 2016

DULU DEPA BUANG PM KONONNYA SEBAB DIA SELALU TIDOQ...

Yong kesian kat pemimpin/penyokong-penyokong parti Melayu ni. Entah orang macam mana yang depa mahu jadi ketua.

Ini gambaran hari pertama jadi MB.

WAH KHUSYUKNYA!

Sebelum ini MB yang kena terajang sudah sebut:

MASIN MULUT MUKHRIZ 

Yong tak mau memihak kepada Mukhriz atau kata "padan muka kat hang." Ini kerana Yong tahu paling kesian orang Kedah. Harga padi tetap merudum. Mukhriz jutawan. Dia boleh duduk diam-diam atas duit dia. Tak payah penin pikiaq lagu mana nak senangkan rakyat atau menangkan UMNO.

Amanah janganlah tunjuk kebuloq kat Mukhriz ni. Buat kerja hangpa. 

Mukhriz, hang kalau berani, buatlah parti baru macam Anwar Ibrahim.

PRU14 dah dekat.4 comments:

  1. Assalamualaikum. Melihat gambar Siti Asmah memeluk sedih anaknya Mukhris, teringat kembali kenangan yang mengusik jiwa; bagaimana buruknya perbuatan Mahathir ke atas Anwar Ibrahim 18 tahun yang lalu.Selepas Anwar dilucutkan jawatan, rumah kediamannya diputuskan bekalan elektrik walaupun Dr.Wan Azizah cuba menemui Siti Asmah merayu agar diberi tangguh untuk suatu ketika urusan perpindahan.Namun... hampa seribu kehampaan, tiada mendapat respon dari Siti Asmah.Malah dia menyatakan bahawa dia percaya apa yang dikatakan Mahathir tentang Anwar.Menurut Siti Asmah lagi, Mahathir tidak pernah berbohong
    Ingatlah janji Allah, Allah pasti membalas setiap kebaikan ataupun keburukan seseorang itu, hatta sebesar biji sawi sekalipun Allah tetap membalasnya.Kalau tidak ke atsa diri yang melakujannya, akan dikenakan keatas anak atau keluarga yang ada hubung kait dengan pelaku.
    Kalau naksadar, sadarlah..Terima kasih

    ReplyDelete
  2. Jgnla risau psl mahathir...risau psl kita dulu...tak igt psl tski? Nak sedar...sedarla diri sendiri dulu

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.