Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Wednesday, 10 February 2016

THE MAKING OF "BENDERA BN TERBALIK!" HAHAHA!

Apabila gambar bendera BN terbalik ini mula diviralkan di Facebook, Yong ingat ini hanya edit guna photoshop. Tetapi gambar bendera BN terbalik ini semakin menjadi-jadi pulak.

Hari ini Yong terjumpa the "Making of Bendera BN Terbalik."

HAHAHA!
Nah! Ini hasilnya!:Ini betul! Bukan Cobaan!

Walaupun Najib kata MB baru lulus ujian (berucap), dan dapat anugerah RM15juta, nampaknya sebahagian rakyat Kedah sikitpun tak kagum:


Yong agak rakyat Kedah fikir RM15juta tu apa sangat berbanding dengan RM2.6bilion yang dipertikaikan oleh Chedet dan anaknya Mukhriz.

Yelah. Kalau mamat seorang ini boleh dapat sampai RM137 di atas kerja-kerja "konsultansi" yang dia sendiri pun bukan pakar kapal selam, takkan Ahmad Bashah cuma dapat RM15juta bagi pihak peniaga kecil Kedah?

Tak patut sungguh!

MALAYSIAKINI

Serious jugak kes UMNO yang perlu "nasihat" nih. Sibuk sangat dibuatnya sampai tak sempat bersolidariti dengan isteri kawan (tahaluf siyasi) yang sedang "bercuti" di Sungai Buloh.

1 comment:

  1. itu semua gempaq ja. dapat BRIm 3kali lagi.semua balik asal. masyuuuuk

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.