Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Friday, 18 November 2016

VIDEO AMARAN DARIPADA BUDAK BAJU MERAH KEPADA BERSIH 5. MOHON JANGAN GELAK!

Takutnya!!!!

video

Sekian.

6 comments:

  1. Ini OKU mana yang buat statement, "Baju kuning yang di sama kan saperti "TOK_CHA itu tapi kepala tak botak, jangan lah demontrasi, baju merah tak apa". Apa punya banggang.

    ReplyDelete
  2. berlakun je ni.... esok aku pakai baju kuning dan rembat baju merah pula.

    ReplyDelete
  3. Statement Dari orang terencat akal

    ReplyDelete
  4. jamal jamban kena cabar ajak bertumbuk terus diam terkedu..
    nampak sangat bacul mcm pondan tua

    ReplyDelete

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.