Di sini komer kena lihat dengan hati. Baca dengan otak. Baca sampai habis. Dalam hati ada perasaan. Dalam otak ada akal. Kalau tidak komer tak faham.

MAAF

Semua blog yang ada iklan tersembunyi, iklan jual produk untuk tujuan seks, dan iklan yang menempel di tengah halaman (sama ada menutup teks atau tidak) akan dikeluarkan.

Saturday, 29 October 2011

RAKYAT TUNISIA TOLAK POLITIK RASUAH

Tahniah buat rakyat Tunisia kerana berani berubah. Kemenangan rakyat Tunisia akan dijadikan contoh bahawa perjuangan mengalahkan kezaliman akan berjaya. Tahniah kepada pejuang keadilan Tunisia. Semoga Allah sentiasa melindungi anda semua.

Usia tua. Tapi otak dan sikap tidak nyanyuk dan tidak kuno. Takde masalah celup jari kat dakwat. Pakcik, makcik dan golongan electiophobia, dakwat hitam tak gigit jari pun. Hahaha. Lagi berita kat sini dan gambar ade kat sini

No comments:

Post a Comment

Komen mengkomer Yong tapis. Yong tak gemor kalau komer singgah dan melalut dengan bahasa mencarut atau bersifat racist. Yong takkan terbitkan. Komen yang ada link iklan akan masuk dalam spam. Tak kira dari penyokong mana-mana parti. Tak puashati? Ini hak tuantanah - untuk terbit atau tidak terbitkan komen mengkomer.